Önnek dolgozunk

Termékgondozás A-Z

Ha birtokában van egy sikerterméknek, szolgáltatásnak, amit a magyar piacra tervez bevezetni vagy szeretné ezt a kincset egy igazán szakértő csapat gondos kezeibe adni: mi – több, mint 20 év tapasztalattal a hátunk mögött- vállaljuk, hogy a maximumot hozzuk ki belőle.
Végigkísérjük életútján a stratégiai tervezéstől az importon, engedélyeztetésen, magyar nyelvű címkézésen és raktározáson át a kereskedelembe történő belistázásig és kiszállításokig. Sőt azon túl is, hiszen jól felépített marketingstratégia segítségével a terméket folyamatos forgásban tartjuk.

Kihelyezett Sales Management

Ha vállalkozása egyre szélesebbkörű tevékenységéhez szüksége lenne egy teljes vagy részleges értékesítési csapatra, ám el kívánja kerülni a további alkalmazottakkal járó magas költségeket: keressen minket, mert tudunk jobb megoldást!
Külföldön gyakori az ún. “SALES SUPPORT OUTSOURCING”, a kihelyezett értékesítési szervezet igénybevétele. Amennyiben nem szeretne anyagi keretet biztosítani egy teljes vagy valamely részfunkciót ellátó értékesítési szervezet eltartására – azok bérköltség és eszközigényével együtt-, válasszon költséghatékony megoldást: bennünket. Telesales Call Center szolgáltatást is igényelhet tőlünk.

Hozzáadott érték: marketing

Manapság már kevés a jól bevált értékesítési stratégia, ha nem társul mellé hatékony marketing. Nincs azonban ideje, apparátusa erre a tevékenységre? Mi segítünk, hogy növelhesse termékei ismertségét és új vevőket szerezzen, ezáltal pedig termékei forgalmát növelje. Bármely értékesítési szolgáltatásunkat veszi igénybe, hozzáadott értékként marketing szaktudásunkat is az Ön cége szolgálatába bocsájtjuk: a stratégiai tervezéstől egészen a lebonyolításig.