Márkáink

Kizárólag olyan márkákat gondozunk, amelyekben velünk együtt minden fél hinni tud – kivételek nélkül.

Dr. Beckmann

A Dr. Beckmann márkanév generációk óta egyet jelent a német minőséggel és a tisztasággal. Valamennyi Dr. Beckmann termék szenvedéllyel készül, hogy a legkiválóbb és a leghatékonyabb minőséget nyújtsa olyan házimunkákhoz, mint a mosás és a takarítás. 

A cég elkötelezett amellett, hogy biológiailag lebomló összetevőket használjon az általa gyártott mosó- és tisztítószerekben, ezért mindig felelősségteljesen használják az alapanyagokat. 

Folyamatosan fenntarthatóbb termékeket fejlesztenek, a csomagolóanyagok többsége újrahasznosított alapanyagból készül, a németországi gyár működéséhez szükséges energiát pedig teljes egészében saját napelemekkel biztosítják.

További információ: dr-beckmann.hu

Jordan

A Jordan már 1927 óta gyárt szájápolási termékeket. A skandináv országokban piacvezető szerepet betöltő cég több, mint 50 országban van jelen világszerte fogkefékkel, fogselymekkel és fogkrémekkel. A kiváló minőségű, díjnyertes termékek segítenek az embereknek az fogaik egészségének megőrzésében. Már az első fogak megjelenésétől kezdve mindenki megtalálhatja a termékek között a számára legmegfelelőbbet.

A Jordan hisz abban, hogy mindannyiunk közös a felelőssége a fenntarthatóbbá válás. Fő küldetésük, hogy megőrizzék a kiváló minőséget és folyamatosan törekedjenek a fenntarthatóbb megoldások felé. Legismertebb környezetbarát és díjnyertes kezdeményezésük a Green Clean fogkefe

További információ: jordanoralcare.com/hu/

Tommee Tippee

Az angol Tommee Tippee 1965 óta létező márka a babaetetési kellékek és kiegészítők piacán. Az Egyesült Királyságban és Ausztráliában piacvezető, Amerikában a legdinamikusabban növekvő márka, többszörös díjnyertes termékei pedig ma már több mint 70 országban kaphatók.

A Tommee Tippee a születés pillanatától gondoskodik a babáról és a mamáról. Speciális etető rendszere végig kíséri a baba fejlődését a születéstől egészen az óvodás korig, hiszen az egyes termékek és kiegészítők egymásra épülnek, egymással kompatibilisek.

A Tommee Tippee termékek közül minden édesanya megtalálja a kedvencét, legyen szó szoptatásról vagy cumisüveges táplálásról, a pelenkacsomagolásról, a hozzátáplálás elkezdéséről vagy a baba ápolásáról és megnyugtatásáról.

További információ: tommeetippeetermekek.hu

Treaclemoon

A treaclemoon testápolási termékek 2011-ben jelentek meg a piacon és azóta pedig folyamatosan azon dolgoznak, hogy az egyre növekvő számú treaclemoon rajongók számára egyre újabb és izgalmasabb illatvariánsokat fejlesszenek ki.

Arra törekszenek, hogy a bőrápolást olyan boldoggá, és kellemessé tegyék, amennyire csak lehetséges, hiszen szerintük egy tusfürdőnek nem csak hatékonyan kell tisztítania, hanem ápolnia is kell a bőrt, miközben rabul ejtő illattal rendelkezik, így a zuhanyzás felfrissít, lendületbe hoz, és felvidít.

További információ: treaclemoon.hu

Perlweiss

A PERLWEISS márka Németországban a fogfehérítő fogkrém szinonimája, amióta 1976-ban megjelentek az első fogfehérítő fogkrémmel és ezáltal egy teljesen új termékkategóriának nyitotta meg az utat. Azóta a PERLWEISS kínálat folyamatosan bővült egyéb innovatív termékekkel a különböző fogfehérítési igényeknek megfelelően – a dohányosoknak kifejlesztett fogfehérítőtől a kávé és tea okozta elszíneződések elleni termékeken át a gyengéd fogfehérítési termékekig.

A PERLWEISS így ma is ugyanazt jelenti, mint 40 évvel ezelőtt: a ragyogóan szép mosolyt.

További információ: perlweiss.hu

Salthouse

A SALTHOUSE márka már több mint 40 éve ötvözi a szenvedélyt a tudással, a hagyományt a modernnel és a bevált gyakorlatokat az innovációval. A termékek célja, hogy a bőrproblémák ápolását olyan készítményekkel támogassa, amelyek természetes módon segítik bőrt.

A receptúrákat a legújabb bőrgyógyászati ismeretek alapján és az aktuális kozmetikai kutatások eredményeit figyelembe véve fejlesztik és ellenőrzik folyamatosan.

Az eredeti holt-tengeri ásványi sók mellett más, olyan természetes alapanyagokat is használnak termékeikben, amelyek különleges természetes tulajdonságokkal bírnak.

További információ: salthouse.hu

Inecto

Az inecto egy vidám, lendületes, életörömöt sugárzó brit szépségápolási márka. Az inecto termékek gondoskodással és szeretettel készülnek, melyekben a természet ajándékainak jótékony hatása táplálja, tisztítja, varázsolja simává és tündöklővé hajadat és bőrödet.

Több, mint 100 év haj- és bőrápolási tapasztalattal a birtokukban mindig szem előtt tartják az ember, az állatok és a bolygónk védelmét. Így minden termékük 100%-ban vegán és állatkísérlet mentes termékek.

További információ: inecto.hu

Gerovital

Gerovital logo

A Gerovital márka első arcápolási termékeit 1957-ben fejlesztette ki Dr. Ana Aslan professzor, hogy a bőr öregedésre megoldást találjon. Azóta a választék jelentősen bővült a piaci igényeknek megfelelően. Küldetésük, hogy a legmagasabb minőségi színvonalon és gondosan válogatott alapanyagokból, a fogyasztók aktuális elvárásainak és igényeinek megfelelő bőrápolási termékeket kínáljanak.

A cég az autentikus szépség és a természetesség varázsát hirdeti, így olyan összetevőket válogatnak termékeikbe, amelyek fényt, színt és kontrasztot adnak a természetes szépséghez.

Möller's

A Möller’s márkát a patikusként dolgozó Peter J. Möller alapította 1854-ben Norvégiában, amikor felfedezte, hogy ritkán betegedtek meg azok a norvég partoknál élő emberek, akik rendszeresen fogyasztottak halolajat.
A tőkehal májából készült Möller’s Omega-3 olaj Norvégiában az egyetlen olyan étrend-kiegészítő, amelyet a norvég egészségügyi hatóságok ajánlanak, és amelyet az emberek 4 hetes kortól egész életükben fogyasztanak.
Fedezi a napi Omega-3, A-, D- és E-vitamin szükségletet – dokumentáltan pozitív hatással van a szívre, az agyra, az immunrendszerre és a látásra.

Perspirex

A Perspirex több mint 30 éve emberek millióinak segített világszerte kiemelkedően hatékony izzadásgátló dezodoraival. A márka első termékét Claus Riemann fejlesztette ki 1979-ben nővére számára, aki túlzott lábizzadtságtól szenvedett. Ezzel megszületett az egyik leghatékonyabb és legtartósabb izzadásgátló a piacon.

A Perspirex azóta világszerte több mint 30 piacon értékesített márkává fejlődött.

További információ: perspirex.hu

Soft&Gentle

A gyengéd összetételükről és nagyszerű illataikról ismert Soft & Gentle márka több mint 40 éve készít női dezodorokat. 

Az első márka volt, amely piacra dobott egy „szagtalanító” izzadásgátlót, és továbbra is  fontos szerepet tölt be az angol piacon kiváló termékeivel, amelyek 48 órás védelmet nyújtanak, gyengédek a bőrhöz és hosszan tartó illatúak.

Savoderm

A Savoderm med kozmetikumok gondosan válogatott összetevőkből készülnek, alumínium sók, ásványi olaj, parabének, szilikon, mesterséges színezékek és allergizáló illatanyagok felhasználása nélkül. Emellett gyártása során tudatosan óvják a környezetet. Használata így biztonságos és optimális ápolást biztosít az érzékeny bőr számára.

 

Blistex

A Blistex több mint fél évszázada az ajakápolás szakértője. Az egész 1947-ben kezdődött, amikor egy kis családi vállalkozásként megalakultunk az Egyesült Államokban. Mára a Blistex ajakápolóknak világszerte több millió lelkes rajongója van.
Legyen szó hideg mínuszokról, száraz nyári melegről vagy jeges szélről síelés közben: a Blistex ajakápolók védik az ajkat a kiszáradástól, hogy az szép és puha maradjon.

További információ: blistex.hu

Depilan

A Depilan a hatékony otthoni szőrtelenítés szakértője. Az egyszerű használatot, a tartós eredményt és a kellemes illatot tartja elsődleges szempontnak.

Olyan speciális szőrtelenítő krémeiről ismert, az intim szőrtelenítő krém vagy az érzékeny bőrűeknek való arcszőrtelenítő krém. A depilan termékei kiváló minőségű összetevőket tartalmaznak így érzékenyebb bőrűek is használhatják.