Jogi nyilatkozat

A weboldal tulajdonosa és üzemeltetője a Target Sales Group Kft (Tulajdonos).

A honlapon található bármilyen tartalom – szöveges és grafikai elemek – felett a Szerzői jogról szóló 1999- évi LXXVI. törvény alapján kizárólagos hasznosítási jogokkal a Tulajdonos rendelkezik.

Ezek másolását, felhasználását kizárólag a Tulajdonos engedélyezheti írásbeli kérésre.

Az ilyen irányú kéréseket az info@targetsalesgroup.com e-mail címre kérjük megküldeni.

A Tulajdonos a használni kívánt tartalomnak megfelelően dönthet esetleges felhasználási díj kiszabásáról, melyről válaszlevelében értesíti a kérvényezőt.

A Tulajdonos a honlap használatából adódó bármilyen közvetlen vagy közvetett, annak nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, számítógépes vírus- vagy rendszerhibáiból, továbbá illetéktelen személyek által okozott adatváltoztatásából adódó kárért nem vállal felelősséget.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy jelen honlapról más cégek weboldalára is eljuthat: az ebből adódó bármilyen közvetett vagy közvetlen kár elkerülése érdekében javasoljuk, hogy ellenőrizze ezen oldalak jogi nyilatkozatát.

A Target Sales Group Kft. kijelenti, hogy a honlapon található kapcsolatfelvételi űrlapon vagy a honlapon megadott általános e-mail címen (info@targetsalesgroup.com) információt kérő, illetve egyéb észrevételt, javaslatot küldő személyek e-mail címe és egyéb, az üzenetküldéskor megadott adatai nem kerülnek megőrzésre.